Yılların sunucusu ve Usta Televizyon programcısı Ece Erken Ankara’ya gelir gelmez ayağının tozu ile Funda Kurt Healty Beauty’i ziyaret etti…

Haber:bodrumgezgini

Funda Kurt Healty Beauty üç senedir, Sağlık ve güzellik sektöründe, danışanlarını son teknoloji uygulamalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ece Erken’e geçtiğimiz gün merkezinde Funda Kurt tarafından cilt bakım uygulaması gerçekleştirildi. Ece Erken’e son model cihazların bulunduğu merkezde deneyimli eller sayesinde bir dizi güzellik uygulaması yapıldı.

Geçtiğimiz gün Ece Erken’in güzellik merkezlerini ziyaret ettiklerini dile getiren Funda Kurt, “Sevgili Ece Erken merkezimize geldi. Hoş ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Kendisine kişiye özel güzellik uygulamalarımız ile kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir hizmet anlayışı ile hareket ettiğimizi bir bir anlattık” dedi.

FUNDA HANIM ECE ERKEN’E GÜZELLİK MERKEZİNİ GEZDİRDİ

Ece Erken uzun zamandır Funda Kurt’u ziyaret etmek istediğini belirterek; “Kısmet bu güneymiş. Ankara’ya gelmişken sevgili dostum Funda’nın merkezine de uğramak istedim. Her kadın güzeldir, kendine bakmayan, bakamayan kadın vardır sadece. Biz biliyoruz ki Funda Kurt Healty Beauty’de her şey var. Funda hanımdan burada bilgiler aldık. Merkezlerinde hangi işlemler, nasıl yapılıyor, kendileri bana bizzat anlatılar. En kısa zamanda tekrar kendilerini ziyaret edeceğim” dedi.

Funda Kurt ise Ece Erken’in ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Funda Hanım misafirperverlik örneği göstererek Ece Erken’i kapıya kadar uğurladı. İkili, en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere diyerek ayrıldılar.