Dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayran, Avrupa kulüp futbolunun en büyük karşılaşmasından hemen önce efsanevi sanatçının sergilediği unutulmaz performansı izledi.

 

Rock ikonu Lenny Kravitz, bu yıl Londra'da gerçekleşen, Pepsi'nin sunduğu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Gösterisi’nde unutulmaz bir performans sergiledi. Heyecanla beklenen ve Avrupa kulüp futbolunun en büyük karşılaşmasından yalnızca dakikalar önce gerçekleşen gösteri, stadyumdaki izleyicilere muhteşem anlar yaşattı.

Pepsi’nin sekizinci kez ev sahipliği yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Gösterisi, biletleri aylar öncesinden tükenen Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki çekişmeli karşılaşma öncesinde, Wembley Stadyumu’nda gerçekleşti. İkonik bir sahnede büyüleyici ışık gösterileriyle ve özel efektlerle heyecan verici bir performans sergileyen Lenny Kravitz, futbol ve müzik hayranlarını bir araya getirdi.

Birçok GRAMMY ödülü sahibi sanatçı, performansı boyunca dünyaca ünlü sahne pozunu sergiledi ve ikonik hit şarkılarının yanı sıra 24 Mayıs'ta piyasaya çıkan Blue Electric Light albümündeki yeni “Human” parçasını nefes kesici bir şekilde yorumladı. Gösteri, hem stadyumdaki ve hem de dünyanın dört bir yanındaki hayranların tüm duygularını harekete geçirdi. Lenny Kravitz'in büyüleyici gösterisine, göz kamaştırıcı dans performansları, şişirilmiş büyük metalik küreler ve gösteri boyunca dalgalanmaya devam eden elektrik mavisi bayraklar eşlik etti. 

Sporu ve müziği çok uzun yıllardır destekleyen Pepsi, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Gösterisi’ni her yıl dünyanın en ikonik sanatçılarından biriyle hayata geçiriyor. Futbol ve müzik hayranlarını ilgi çekici tek bir eğlence gösterisi altında birleştiren Pepsi, bu etkinliklerle markanın “Lezzete Susayınca” global platformunu destekleyen önemli bir müzik olayına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. 

Hayranlar Pepsi'yi Instagram, Twitter  ve Facebook üzerinden takip ederek gelişmelerden haberdar olabiliyor.