Türkiye’de temizlik kağıtları kategorisinin yaratıcısı olan ve hijyen alışkanlıklarını dönüştüren Selpak’ın yeni marka yüzü, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasındaki yeteneği ve başarılı kariyeriyle öne çıkan oyuncu ve fikir lideri Demet Evgar oldu.

“Yeniliğe bak, Selpak!” sloganıyla yayımlanan film, hijyenik ve pratik Selpak El ve Yüz Havlusu’nun kullanım alanlarını ve ürün özelliklerini, Evgar’ın hayatının bir günü üzerinden anlatıyor.

Hijyen ve cilt sağlığı için yeni nesil el ve yüz havlusu ile bir ürün yeniliğine daha imza atan Selpak, ürününü Demet Evgar’ın oynadığı reklam filmi ile tanıttı.

Selpak, reklam filminde tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürününün sunduğu hijyenik ve pratik yeni nesil havlu deneyimini izleyicilere aktarıyor. Evgar filmde, Selpak El ve Yüz Havlusu’nu günün her anında yanında bulundurarak ürünün farklı kullanım alanlarını ve sunduğu avantajları vurguluyor.

Reklam filmi, Selpak El ve Yüz Havlusu’nun banyo, salon, mutfak, sofra, makyaj masası gibi farklı yaşam alanlarında pratik kullanımına, yeniliğine, şıklığına ve yumuşaklığına değiniyor. Film, Demet Evgar’ın “Sen de kendine bir iyilik yap, en iyisi Selpak Yeni Nesil El ve Yüz Havlusu kullan.” mesajıyla sona eriyor.